• Blijvenburg te Rotterdam

    Postkasten appartementencomplex

  • Blijvenburg te Rotterdam

    Postkasten appartementencomplex

Bellentableau

Ferdinand Vos Metaalindustrie B.V. is een metaalbewerkingsbedrijf sinds 1943. Wij vervaardigen brievenbussen, spreekpanelen en een daarbij behorende bellentableau gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren bellentableaus onder meer aan woningbouwverenigingen, bedrijfspanden en verenigingen van eigenaren.

Een bellentableau van Ferdinand Vos Metaalindustrie B.V. wordt vervaardigd in dezelfde RVS materialen als onze brievenbussen. De soort RVS waarin het bellentableau wordt vervaardigd is afhankelijk van de keuze voor de plaatsing binnen of buiten. In alle gevallen is een RVS blank afgeslepen afwerking mogelijk voor onze bellentableaus en voor een gepoedercoate afwerking kunt u kiezen uit veel verschillende RAL kleuren. Daarnaast hebben wij ook verschillende beldrukkers voor een bellentableau in ons assortiment.

Als u op zoek bent naar of vragen heeft over een bellentableau neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Of kijkt u bij onze FAQ voor veel gestelde vragen of voor het aanvragen van een offerte. Ferdinand Vos Metaalindustrie B.V. denkt graag met u mee!