• Blijvenburg te Rotterdam

    Postkasten appartementencomplex

  • Blijvenburg te Rotterdam

    Postkasten appartementencomplex

Brievenbus kleppen

Ferdinand Vos Metaalindustrie B.V. is een metaalbewerkingsbedrijf sinds 1943. Vanaf de jaren ’70 is het zwaartepunt verschoven van de constructieve sfeer naar de specialisatie in het vervaardigen van brievenbussen, brievenbus kleppen, bellentableaus en spreekpanelen. Naast de standaard klep hebben we ook de unieke strakke Shadow brievenbusklep.

Ons bedrijf heeft standaard brievenbussen die zijn opgebouwd uit diverse componenten, zoals een slotconstructie, scharnieren, afdekkappen en brievenbus kleppen en kunnen volledig op uw wens afgestemd worden. Zo hebben wij een ruime keus uit aanvullende opties als verschillende soorten brievenbus kleppen, anti-dievenstrippen, versterkingsribben en nog een heel scala aan mogelijkheden. Kijkt u eens bij de constructie van onze brievenbussen voor een overzicht van alle mogelijke opties.

Door onze expertise op het gebied van het vervaardigen van postkasten kunnen wij u bijstaan met het maken van een keuze geheel toegepast op uw situatie. U kunt hiervoor contact met ons opnemen of kijkt u bij ons FAQ voor de meest gestelde vragen. Van brievenbus kleppen tot aan op maat gemaakte producten, Ferdinand Vos Metaalindustrie B.V. helpt u graag met uw keuze.