• Blijvenburg te Rotterdam

    Postkasten appartementencomplex

  • Blijvenburg te Rotterdam

    Postkasten appartementencomplex

Inbouw brievenbus

Ferdinand Vos Metaalindustrie B.V. levert al sinds de jaren ’70 brievenbussen, bellentableaus en spreekpanelen voor woningbouwverenigingen, bedrijfspanden, verenigingen van huiseigenaren en particulieren. Of het nu gaat om een inbouw brievenbus of om op maat gemaakte producten, bij Ferdinand Vos Metaalindustrie B.V. vindt u altijd een oplossing .

Bent u op zoek naar een inbouw brievenbus? Wij bieden een flink aantal mogelijkheden om uw inbouw brievenbus op uw wensen af te stemmen. Afwerking met RVS of poedercoating, verschillende materiaalkeuzen en zelfs onze gestandaardiseerde inbouw brievenbus kunt u naar uw eigen smaak inrichten door de vele verschillende aanvullende opties.

Kijkt u eens naar de mogelijkheden bij de constructie van een inbouw brievenbus. Voor vragen, aanvullende informatie of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Daarnaast hebben wij een FAQ voor de meest gestelde vragen, Ferdinand Vos Metaalindustrie B.V. denkt graag met u mee!