• Blijvenburg te Rotterdam

    Postkasten appartementencomplex

  • Blijvenburg te Rotterdam

    Postkasten appartementencomplex

Intercom systemen

Ferdinand Vos Metaalindustrie B.V. is gespecialiseerd in het vervaardigen van brievenbussen, bellentableaus en spreekpanelen en worden gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren deze onder andere aan woningbouwverenigingen, bedrijfspanden en verenigingen van eigenaren. Bij onze bel-en spreekpanelen bieden wij verschillende intercom systemen aan.

U kunt kiezen uit verschillende intercom systemen bij onze bel- en spreekpanelen. Wij kunnen aanpassingen maken in het spreekpaneel voor intercom systemen als bijvoorbeeld intercomperforaties of een intercomrooster. Daarnaast is het ook mogelijk om naast de verschillende intercom systemen een videosysteem op te nemen in het geheel.

Laat u zich informeren over de mogelijkheden en toepassingen van de verschillende intercom systemen. U kunt hierover altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag ter woord en nemen de tijd om met u mee te denken. Ferdinand Vos Metaalindustrie B.V. heeft altijd een passende oplossing en een antwoord op al uw vragen.