• Blijvenburg te Rotterdam

    Postkasten appartementencomplex

  • Blijvenburg te Rotterdam

    Postkasten appartementencomplex

Over ons

De producten van Ferdinand Vos Metaalindustrie bestaat uitsluitend uit kwaliteits postkasten, bellentableaus en spreekpanelen gemaakt van eersteklas materialen geproduceerd binnen eigen beheer in Franeker. Voor gepoedercoate producten die buiten staan wordt 2 mm dik RVS 304 gebruikt, voor blankgeslepen postkasten 2 mm dik RVS 316. Doordat alleen metaal wordt gebruikt in onze producten zijn onze postkasten volledig te recyclen indien deze uit gebruik worden genomen. Op deze manier wordt het milieu minder belast.

Bij de constructie is het uitgangspunt een frame van stalen buizen waarin zoveel mogelijk postvakken worden gezet. Er is dus geen sprake van modulebouw waarbij de losse vakken tegen elkaar aan worden gezet; onze postkasten zijn één robuust geheel met een hedendaags ontwerp. De hoeken van de postkasten zijn omgezet en gelast. De mooie afwerking zorgt voor een luxe en verzorgde uitstraling. Voor de deuren en kleppen wordt 2 mm staal gebruikt. Geharde sluitpennen en een solide draaiconstructie zorgen voor een soepel maar sterk draai mechanisme van kleppen en deuren. De constructies voldoen aan het “Besluit Brievenbussen” uit Artikel 9 van de Postwet. Onze postkasten zijn zeer geschikt voor appartementencomplexen, zorginstellingen en studentenwoningen, maar ook voor vrijstaande woningen en bedrijven.

De hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte materialen in combinatie met de gedegen constructie resulteert in sterke, vandaal- en inbraakbestendige brievenbussen met zeer lange levensduur en een strak en tijdloos design.