• Blijvenburg te Rotterdam

    Postkasten appartementencomplex

  • Blijvenburg te Rotterdam

    Postkasten appartementencomplex

Video intercom

Ferdinand Vos Metaalindustrie B.V. levert al sinds de jaren ’70 brievenbussen, bellentableaus en spreekpanelen van hoogwaardige kwaliteit voor woningbouwverenigingen, bedrijfspanden, verenigingen van huiseigenaren en particulieren. Maar ook de huidige technologische ontwikkelingen gaan niet aan ons voorbij. Zo leveren wij bijvoorbeeld onze bel- en spreekpanelen ook met een video intercom.

Wij leveren verschillende bel-en spreekpanelen. Daarbij kunnen wij rekening houden met aanpassingen voor het gebruik van een video intercom. Een video intercom vergroot het gevoel van veiligheid en sluit volledig aan op de wens van de consument bij nieuwbouwprojecten en renovaties.

Laat u zich informeren over de verschillende mogelijkheden en toepassingen van onze video intercom systemen. U kunt hierover altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag ter woord en nemen de tijd om met u mee te denken. Ferdinand Vos Metaalindustrie B.V. heeft altijd een passende oplossing en een antwoord op al uw vragen.